Back to top
Γενιά ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΗ

Ο Θεόδωρος Μάνης πήρε γυναίκα από του Σέχη και απέκτησαν τον Σπύρο (Θ1), τον Αντώνη (Θ2), τον Σταύρο (Θ3) και τον Κώστα (Θ4).

Θ.1. Ο Σπύρος πρώτος γιός  του Θόδωρα πήρε την Δήμητρα Δήμου από τα Βορτόπια και μετακόμισαν αφού απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους στο Γαρδίκι  αρχικά στην Καλαμπάκα στο χωριό Βανακούλια (τώρα Κρύα Βρύση). Τα παιδιά είναι ο Σωτήρης (Σ1), ο Σταύρος (Σ2), ο Τάσος (Σ3) και ο Αποστόλης (Σ4).

Σ.1. Ο Σωτήρης του Σπύρου και της Δήμητρας Μάνη αρχικά πήρε την Φρόσω Παρλάντζα από την Καλαμπάκα και μετά την Ζωή Σιαχούλη και απέκτησαν την Βούλα πού πήρε τον Γιώργο Γούλα  και έχουν τον Δημήτρη και μία κόρη.

Σ.2. Ο δεύτερος γιός ο Σταύρος  πήρε την Ευαγγελία Ζώτου και έκαναν τον Χρήστο τον Σπύρο και την Βάσω όλοι διαμένουν στο Βόλο.
Ο Χρήστος πήρε Βολιώτισσα  δεν έχουν απογόνους. Ο Σπύρος πήρε και αυτός Βολιώτισσα και έχουν ένα κορίτσι.  Η Βάσω πήρε Βολιώτη και έχουν δύο αγόρια.

Σ.3. Ο Τάσος πήρε την Γαλήνη από την Λάρισα  και διαμένουν στην Κατερίνη. Απέκτησαν τον Σπύρο και ένα κορίτσι. Ο Σπύρος είναι παντρεμένος στην Κατερίνη και η κόρη στηνΛάρισα.

Σ.4. Ο τελευταίος  γιός του Σπύρο Μάνη ο Αποστόλης πήρε την Αγγελική Μανίκα από τα Τρίκαλα και απέκτησαν την Δήμητρα, την Χριστίνα και την Σπυριδούλα.
           
Θ.2. Ο δεύτερος γιός το Θοδωρή Μάνη  ο Αντώνης Μάνης ή Σέχης όπως τον αποκαλούσαμε) πήρε την Δημητρούλα του Μάνθω Μαιδώνη και απέκτησαν τον Γιώργο και την Αθηνά. 

Ο Γιώργος πήρε την Σταυρούλα του μήτρο-Καραπάνου και απέκτησαν τον Αντώνη και την Δημητρούλα.  Ο Αντώνης πήρε την Μαρία Νιγδισιάν και έχουν ένα αγόρι τον Σταύρο  Η  Δημητρούλα πήρε τον  Μιλτιάδη Ασλανίδη και έχουν δύο κόρες την Πολυξένη και την Στραυρούλα.

Θ.3. Ο τρίτος γιός το Θοδωρή Μάνη ο Σταύρος παντρεύτηκε την Σοφία Εξάρχου από τα Βορτόπια και μετακόμισε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια. Απέκτησαν δύο κόρες και ένα γιό ο οποίος διαμένει στην Αμερική.